درب کنسرو بازکن برقی

نام:
ايميل:
سايت:
   
متن پيام :
حداکثر 2000 حرف
كد امنيتي:
  
  
 
سلام و سپاس از تمام دوستان خوبم که سالها اينجانب را امين مشکلات پزشکي و بهداشتي ودرماني ومشاوره عمومي و خصوصي خود دانسته وميدانند خواهشا از تمام دوستان استدعا دارم فقط به فقط براي از مشاوره ازجيميل dr.rahmat.sokhani@gmail.comزير پيام بفرستند نه از طريق نظرات پستها سپاسگزارم دکتر رحمت سخني از مرکز آموزشي درماني امام خميني (ره) اروميه
dr.rahmat.sokhani@gmail.com
سلام. اگر بتونيد مطالب وبلاگتون رو آرشيو کنيد و به صورت PDF براي دانلود بذاريد خيلي خوب ميشه.
پاسخ

سلام در صورت امكان چشم
+ مرتضي عزيزي 

با سلام وعرض ادب وتشکر از سايت علمي بسيار خوب جنابعالي

همسر بنده کانسر BREAST (داکتال کارسينوما استيج 2 با درگيري 3 عدد غده لنفاوي) عمل جراحي راديکال ماستکتومي انجام 7 جلسه شيمي درماني و25 جلسه راديوتراپي نيز انجام شد باتوجه با مثبت بودن آزمايشHER2 پزشک معالج توصيه به شروع درمان با آمپول هرسپتين نمود ولي بعضي از مقامت بهداشتي کشور در رسانه ها اظهار ميدارند که داروي فوق بي تاثير و هزينه بي مورد به خانواده ها وارد مينمايد از طرفي تهيه اين دارو با توجه به گراني بيش از حد وبيمه نبودن براي بيماران بسيار مشکل است و بعضي ازانکولوژيستها نيز اصرار به استفاده از اين دارو ندارند سوال بنده اين است که تا چه اندازه اين دارو در درمان قطعي و پيشگيري از عود مجدد کانسر فوق دارد وبه نظر شما بيمار بنده از اين دارو استفاده بنمايد يا نه آيا تاکنون تحقيقاتي در مورد نتايج درمان با اين دارو انجام شده است. . قبلا از محبت ولطف شما در پاسخ دهي به اين سوال تشکر وسپاسگزاري مي نمايم ضمنا